Profile

Join date: Jun 10, 2022

About

🔴LIVE📺📱👉 HRVATSKA – DANSKA

🔴LIVE📺📱👉 HRVATSKA – DANSKA


Polovica ludog ritma Vatrenih od četiri utakmice Lige nacija u 11 dana je iza nas. Večeras od 20:45 Hrvatska gostuje u Danskoj, a u ponedjeljak u Francuskoj. Prijenos je na Novoj TV i gol.hr-u, a specijalna emisija već od 20 sati.


Hrvatska i Danska igraju treći susret ovogodišnjeg izdanja Lige nacija. Utakmica se igra u petak, 10. lipnja 2022. godine u 20.45 sati, a mjesto događanja je stadion Parken u Kopenhagenu u Danskoj. U prve dvije utakmice protiv Austrije i Francuske Vatreni su osvojili samo jedan bod. U prvoj utakmici u Osijeku neočekivano su izgubili od Austrije 0:3, dok su samo nekoliko dana kasnije na Poljudu remizirali s Francuskom 1:1. S druge strane, Danci nakon prve dvije utakmice imaju stopostotan učinak.


“Igramo protiv snažne momčadi koja je kompaktna i organizirana. Danci igraju agresivno i često s visokim presingom. Vratio im se i Eriksen koji je motor momčadi. Pobijedili su na oba gostovanja. Mi nismo u toj situaciji, ali to ne umanjuje naše izglede. Ako budemo angažirani kao protiv Francuske, možemo im parirati. Došli smo u Kopenhagen napraviti dobar rezultat”, ističe Zlatko Dalić, koji ovako opisuje dansku momčad.


Livaković: Danska je puno napredovala

Utakmicu će prenositi Nova TV.

[[@``ToDaY@TV""LIVE]] Hrvatska Danska Uživo Prijenos UEFA Liga naroda Live Online 10. lipnja 2022

More actions